Rólunk

Komló belvárosának a szívében, közvetlenül a városközpontban, nyugodt környezetben hangulatos kerthelyiséggel és igényes étteremmel várjuk a vendégeinket. A légkondicionált belső térben mintegy 50 vendég tud helyet foglalni, kerthelyiségünkben pedig akár 55 főt is le tudunk ültetni.

Étlapunk kínálatát évente többször újítjuk meg annak érdekében, hogy magyar specialitásokon túl vendégeinket megismertethessük az európai gasztronómiai művészet minél több remekművével. Étlapunkon mintegy 50 étel közül választhatnak vendégeink, de csoportok és rendezvények számára természetesen bármilyen fogás elkészítését vállaljuk. Borlapunk 12 féle válogatott borral várja a vendégeket.

Misszió

A Mecsek bisztró célja egy országos színvonalnak megfelelő, a hazai szolgáltatók legjobbjai között tartósan működő, olyan vendéglátó szolgáltatás biztosítása, amely elkötelezett a magas minőség mellett, ahol a vendégek a minőségi szolgáltatást családias, barátságos, kedves és közvetlen stílus kíséretében tapasztalják meg. A Mecsek bisztró egy olyan hely, ahol a vendég és a személyzet is jól érzi magát, ahol a vendégeknek az a benyomásuk, hogy olyan személyzet veszi őket körbe és szolgálja ki, akik szeretik a munkájukat, és azt professzionális szinten végzik.

Történet

A 2016-ban megnyitott étterem Komlón a helyi védelem alá vont Városház tér egybefüggő szocialista-realista épületegyüttesében (volt pártszékház, posta, polgármesteri hivatal, Béke szálló) kapott helyet. A Covid19 járvány alatti kényszerű bezárás hónapjait kihasználva 2021-ben teljes felújításon és belső átalakításon esett át éttermünk. A belsőépítészeti tervekért köszönet Gerőfi Petrának.

Nyitvatartás:

Hétfő-péntek: 11.00-20.00
Szombat: 11.30-22.00
Vasárnap: 11.30-19.00